Неймовірний фотореалізм еротичних картин Анни Випих (19 фото)
Дивлячись на роботи польської художниці Анни Випих (Anna Wypych) важко повірити, що це не фото. Але це так — усі її картини написані олією на полотні чи дерев'яних панелях. Анна досягла неймовірної майстерності у зображенні людського тіла та її полотна високо цінуються далеко за межами Польщі. .
Анна Випих народилася 1986 року в Гдині, де живе і працює і зараз. Вперше Ганна взялася за олівці та пензлі ще до школи. До отримання атестату вона була художником, що цілком відбувся. Вона вступила до Гданської академії образотворчих мистецтв і за час навчання здобула 8 національних нагород від Міністерства культури, Поморського маршала та мера Гданська.
2010 року Ганна Випих виграла Гран-прі національного конкурсу «Мистецька подорож Гестії». Її головним призом стала поїздка на місяць до Нью-Йорка, де художниця відвідувала виставки, галереї та майстер-класи.
Картини Анни Випих можна побачити у багатьох галереях Польщі, експозиції Європейського музею сучасного мистецтва (MEAM) у Барселоні, а також колекціях музеїв Туреччини, Бельгії, Німеччини, Італії, Франції, США.
Голі люди на картинах художниці — це не просто тіло. Випих пише поняття, ідеї та почуття. В одному з інтерв'ю вона описала свою творчість так:
«Я дослідник, і мені подобається розмірковувати про різні теми, які мене цікавлять у конкретний момент. Кожна моя картина має історію. Я часто пишу короткі тексти та навіть вірші, які доповнюють картину. А загалом у кожній моїй роботі повторюються два мотиви. Перший – позитивність. Навіть коли я говорю про такі складні речі, як страх і смуток, кінцівка, висновок та зміст роботи завжди позитивні. Інша тема, яка завжди повертається до мене як бумеранг, — внутрішня сила. Сила духу, яка іноді виглядає майже як безумство. Вона дозволяє кожному з нас час від часу робити чудові речі». ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()