Майстер чуттєвих вигинів Хеміш Блеклі (21 фото)

Сьогодні, 10:00
27
0

Багато хто вважає, що саме спина — осередок жіночої сексуальності. Британський художник Хеміш Блеклі (Hamish Blakely) впевнений, що це так. Більшість жінок на його полотнах повернуто спиною до глядача. І хоча ми не завжди бачимо вирази їхніх облич, майстерність художника допомагає нам зрозуміти настрій героїні.

Хеміш Блеклі народився 1968 року в англійському місті Кентербері в сім'ї простих службовців. Ніхто у його оточенні був пов'язані з мистецтвом, але Хеміш серйозно захопився живописом вже у молодших класах. Закінчивши загальноосвітню школу, він отримав дипломи Школи Уїмблдонської Мистецтв та Університету Kingston.

Блеклі став художником-ілюстратором і невдовзі його талант оцінили. У перший же рік після завершення навчання в університеті він отримав першу національну премію та кілька менших нагород.

Але в усьому світі Хеміша Блеклі знають не як ілюстратора, бо як талановитого живописця. Його жіночі портрети сповнені сексуальної енергетики та емоцій, хоча їхні героїні найчастіше показані зі спини.

Коли митця запитують, як з'являються ідеї його картин, він відповідає так:

«Коли я приступаю до написання картини, я не вигадую і не малюю будь-якого плану композиції. Це завжди приходить випадково і продовжує вливатись у мене в процесі роботи, доки я не нанесу на картину останній штрих».

Завантажити

Розмір архіву 2.68 Mb, був завантажений 3 разів

+1
0 коментарів
  • Смайлики і люди
    Тварини і природа
    Їжа і напої
    Активність
    Порожі й місця
    Предмети
    Символи
    Прапори